Sprejmi

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke; z obiskom in nadaljnjo uporabo soglašate s piškotki.

Prve aktivnosti sofinanciranih projektov Banke idej so tukaj

Prve aktivnosti sofinanciranih projektov Banke idej so tukaj
Ponedeljek, 09. september 2013

Že čez nekaj dni bodo potekale prve aktivnosti dveh sofinanciranih projektov Banke idej.

  • V petek, 13. septembra, ob 16:00 uri, bo prva delavnica v okviru Fit Akademije, avtorice Nine Mladenović (preostali delavnici bosta 14. in 15. septembra, s pričetkom prav tako ob 16:00 uri).
  • V nedeljo, 15. septembra, ob 17:00 uri, bo delavnica v okviru projekta Mislim z naravo in jem zdravo, avtorice Petre Alenc.

Oba projekta bosta (delno) izvedena v prostorih Mladinskega kulturnega centra Maribor, Ob železnici 16, 2000 Maribor.
 

Krajši opis omenjenih projektov:

Fit Akademija je 3-dnevni sklop delavnic, predavanj in vadbe na prostem, ki želi spodbuditi mlade k aktivnejšemu načinu življenja. Vsak dan bomo delavnice pričeli s predavanjem v Mladinskem kulturnem centru Maribor, po teoretičnem delu pa se bomo selili vsak dan na drugo lokacijo za izvajanje športnih aktivnosti. Teoretični del bodo predstavljala tri predavanja (vsak dan eno), ki se bodo vsaka na svoj način dotaknila zdravja in aktivnega načina življenja. Praktični del projekta bodo sestavljale tri različne vadbe na prostem, s katerimi bomo udeležencem pokazali kako učinkovito razgibati svoje telo brez opreme in rekvizitov.
Dodatne informacije o projektu Fit Akademija:
https://www.facebook.com/events/506085202808492/

Projekt Mislim z naravo in jem zdravo razkriva ideje in ponuja načrte urbanega vrtnarjenja v stanovanju, na balkon ali v garaži. Z nekaj iznajdljivosti in dobre volje lahko ustvarimo precej lastnih pridelkov; vse od zelišč, paradižnika, paprike, jagod… do bolj eksotičnih pridelkov kot je lubenica. Na delavnici bo prikazanih nekaj metod in načrtov za vzpostavitev vrta v stanovanju, prav tako pa bo predstavljenih nekaj enostavnih in zdravih receptov.
Dodatne informacije o projektu Mislim z naravo in jem zdravo:
https://www.facebook.com/pages/Mislim-z-naravo-in-jem-zdravo/493377920745826

Vabljeni!

Aktualno / Banka idej / Mednarodno / Ekipa / Poziv / Podprti projekti / Usposabljanja / Galerija / Kontakt
© 2012-2020 MKC Maribor. Vse pravice pridržane.